Skip to main content

Parlando Énekegyüttes

Érték bemutatása:

100 éve lesz már, hogy Gábor Andor, a Csárdáskirálynő című nagyoperett librettó írója papírra vetette e máig örök érvényű gondolatot, mely oly ismerősen cseng minden magyar ember fülében.
Parlando Énekegyüttes tagjaiként büszkén vállalt célunk a hagyományápolás, a magyar operett és sanzon megismerése és megismertetése, népszerűsítése. Szórakoztatni, kellemes, kulturált kikapcsolódást biztosítani fiataloknak és kevésbé fiataloknak egyaránt.
Énekegyüttesünk tagjait a zene, a dal, az együtténeklés hozta össze. Nem vagyunk tanult énekművészek, csak szívünkből dalolók.

Felsorolni is nehéz lenne repertoárunkat. Közel 150 közismert operett- sanzon és filmsláger közül válogatjuk össze műsorainkat, melyek általában 40 – 50 percesek. Önálló sanzon- és operett estjeink viszont több mint másfél órás szórakozást nyújt kedves közönségünknek.
Műsorunkat első sorban fesztiválokra, falunapokra, városi rendezvényekre, vállalati rendezvényekre, családi napokra, nyugdíjas találkozókra, fürdő-fesztiválokra, bálokra ajánljuk.
Kérjük, látogasson el a https://www.facebook.com/parlando.enekegyuttes?ref=tn_tnmn oldalra, ahol még több aktuális információt, kép és hanganyagot talál együttesünkről.

Járás: Szegedi járás

A nemzeti értéket nyilvántartó adatbázis megnevezése: Algyő Települési Értéktár

A nemzeti érték fellelhetőségének helye: Algyő

Irányítószám: 6750

Érték szakterülte kategória: Kultúra

Parlando Énekegyüttes 1kép
X