Skip to main content

Borbála Fürdő

Érték bemutatása:

Az algyői Borbála Fürdő egész évben tárt karokkal várja látogatóit. A korszerűen felszerelt fürdő többféle pihenési, wellness és gyógyulási lehetőséget biztosít a látogatóknak.
Az algyői Borbála Fürdő egész évben tárt karokkal várja látogatóit. A korszerűen felszerelt fürdő többféle pihenési, wellness és gyógyulási lehetőséget biztosít a látogatóknak.
A fürdő nyitvatartását itt találjuk.
Az árakról itt tájékozódhatunk bővebben.
Az Algyőben található fürdő 2007-ben nyílt meg, névadója a bányászok védőszentje, Szent Borbála. A létesítmény családias, csendes, barátságos környezetben található, ahol fontos szerepet kap a modern technológia és a vendégközpontú szemlélet.
Szolgáltatások
A fürdőben számos szolgáltatás biztosítja a vendégek kikapcsolódását. A fedett egységben négy medence helyezkedik el. Ezek között található egy tanmedence, amely sportolásra és oktatásra is kiválóan alkalmas, egy wellness funkciókkal ellátott élménymedence, a kicsik részére fenntartott gyerekpancsoló és egy termálvizes ülőmedence, valamint kültéren egy gyógyvizes medence. Minden szombaton éjszakai fürdőzésen vehetünk részt. A bababarát vízzel üzemeltetett gyerekpancsoló a nagyobb gyerekek számára remek hely lehet egy szuper játékra, a legkisebbeknek pedig egy önfeledt pancsolásra.További szolgáltatások közé tartozik a masszázs, pedikűr, büfé, cukrászda. Szaunavilág
2015-ben egy wellness részleg kialakítására került sor, ahol fényterápiás finn szauna, finn szaunház, infra szauna, és gőzkabin is található. Használjuk a szaunarészleg kényelmes ülőalkalmatosságait, hallgassuk a relaxációs zenét, sétáljunk ki a friss levegőre, miután szárazra töröltük magunkat és egy picit felejtsük el a napi gondokat. Próbáljuk ki a dézsazuhanyt, vagy a trópusi zuhanyt, a jéggépet, és a merülőmedencét.
Gyógyvíz
2009-ben hivatalosan is gyógyvízzé nyilvánították a fürdő termálvizét. A minősítést követően épült meg a szabadtéri ülőpadkás gyógymedence, azóta a létesítmény strandolásra is alkalmas, és télen is nyitva tart. A gyógyvízzé történő minősítő vizsgálatok a térd és gerinc degeneratív megbetegedéseinek és a gyógyvíz ezekre gyakorolt hatásaira irányult. A fentieket figyelembe véve az ízületi degeneratív és ízületen kívüli lágy szövet reumatikus betegségeinek gyógyítására is alkalmas.

Járás: Szegedi járás

A nemzeti érték fellelhetőségének helye: Algyő

Irányítószám: 6750

Érték szakterülte kategória: Turisztika

Borbála Fürdő 1kép
X